11 juni 2023 Workshop Lepelsnijden bij Agnes Kruiden in Maartensdijk

Op zondag 11 juni ben ik mag ik weer een les lepelsnijden verzorgen in de prachtige kruidentuin van van de moes-en kruidentuin op Landgoed Eyckenstein te maartensdijk, vlakbij Utrecht.

Wat kan je verwachten tijdens een workshop lepelsnijden?

Wil jij ook ervaren hoe geweldig het is als er in je eigen handen iets duurzaams uit een ‘gewoon’ stuk hout ontstaat? Wil je leren hoe je een mooie én bruikbare houten lepel snijdt? Dan maak je met deze workshop een goed begin. We gaan lekker buiten leren over hout, het gereedschap, veilig werken én: de lepel. In een kleine groep, dus met veel persoonlijke begeleiding en alle ruimte voor jouw vragen.

Ik vertel je alles over hoe je van een stuk hout doelgericht een mooie, bruikbare lepel maakt en uiteraard ga je zelf aan de slag. Vers hout en goed gereedschap is aanwezig. Je maakt kennis met het houtsnijmes, het lepelmes en de bijl. Als je zelf al messen hebt, neem ze dan mee en dan leer ik je daarmee werken. Aan het eind van de dag ga je naar huis met een zelfgemaakte lepel! En uiteraard wordt voor koffie, thee en een heerlijke lunch gezorgd.

Meer informatie

Praktisch

We werken met een kleine groep deelnemers, zodat iedereen goed begeleid aan de slag kan. De workshop is buiten in de kruidentuin en bij slecht weer werken we in de partytent. Kleed je op het weer en trek kleding aan die tegen een stootje kan en vies mag worden. De dag is verzorgd met koffie, thee en een maaltijdsoep rond lunchtijd. Wil je nog meer weten over wat je tijdens een workshop kunt verwachten, kijk dan eens op deze pagina. Heb je nog vragen, neem dan vooral contact met me op!

Inschrijven

Inschrijven kan door de workshop in de webshop in je winkelmandje te zetten: