25 september: Crafts 2021 bij The Wild Kitchen / QVIST

Wil je een ambacht leren onder het genot van koffie, thee, taart en lunch van het houtvuur? Dan moet je op 25 september bij The Wild Kitchen van Qvist Outdoor Cooking zijn. Je kan kiezen uit een dag lepel snijden, een mok/kåsa/kuksa maken, leer bewerken en desembrood bakken op het houtvuur.

Bij The Wild Kitchen in het Zwolse Bos op de Veluwe bij Wapenveld waan je je helemaal in Zweedse sferen. De cursus lepelsnijden wordt door mij verzorgd. Een houten lepel is mooi, duurzaam én leuk om te maken. Wil je dat ook leren? Dan maak je met deze workshop een goed begin.

Met een houtsnijmes en een lepelmes leer je in een aantal stappen je eigen houten lepels snijden. Je leert over hout, het gereedschap, veilig werken én hoe je een goede lepel maakt. Aan het eind van de dag ga je met je eerste echte lepel naar huis. Er kunnen maximaal 6 personen meedoen, dus er is alle tijd en ruimte voor persoonlijke begeleiding.

De dag begint om 9:00 uur en de cursus eindigt om 17:00 uur. Daarna kan je eventueel nog deelnemen aan een gezamenlijke maaltijd rond het vuur. Crafts @ Wild Kitchen wordt georganiseerd door Qvist Outdoor Cooking. Wil je meer informatie, alvast wat sfeer proeven of je aanmelden voor één van de ambachten, kijk dan op de website van Qvist!