21 augustus 2021: Workshop Lepelsnijden bij Aardewerkt in Hoorn

Op zowel 3 juli als 21 augustus was/ben ik weer te gast bij de handwerkwinkel Aardewerkt in Hoorn, Noord-Holland om een workshop lepelsnijden te geven.

workshop lepelsnijden
Workshop lepelsnijden bij Aardewerkt in Hoorn, Noord-Holland

Wat kan je verwachten tijdens een workshop lepelsnijden?

Wil jij ook ervaren hoe geweldig het is als er in je eigen handen iets duurzaams uit een ‘gewoon’ stuk hout ontstaat? Wil je leren hoe je een mooie én bruikbare houten lepel snijdt? Dan maak je met deze workshop een goed begin. We gaan lekker buiten leren over hout, het gereedschap, veilig werken én: de lepel. In een kleine groep, dus met veel persoonlijke begeleiding en alle ruimte voor jouw vragen.

Ik vertel je alles over hoe je van een stuk hout doelgericht een mooie, bruikbare lepel maakt en uiteraard ga je zelf aan de slag. Vers hout en goed gereedschap is aanwezig. Je maakt kennis met het houtsnijmes, het lepelmes en de bijl. Als je zelf al messen hebt, neem ze dan mee en dan leer ik je daarmee werken. Aan het eind van de dag ga je naar huis met een zelfgemaakte lepel! En uiteraard wordt voor koffie, thee en een heerlijke lunch gezorgd.

Meer informatie

Er zijn voor 21 augustus nog enkele plekken vrij! Meer informatie over deze workshop lepelsnijden kan je krijgen via Aardewerkt op facebook of Instagram. Of neem via e-mail contact op met tamara@aardewerkt.nl. Vragen stellen aan mij kan natuurlijk ook!