Lepelpost 2023 komt eraan!!

Snijd je lepels, hou je van een uitdaging én wil je graag leren van andere lepelsnijders? Doe dan mee aan Lepelpost! LepelPost is de grootste Lepelruil van Nederland en Vlaanderen. Je stuurt een zelfgemaakte lepel naar een andere deelnemer en je ontvangt een lepel van een andere deelnemer.

Illustratie: Nico de Wispelaere

Hoe het werkt: maak een lepel, krijg een lepel

Het werkt zo: je geeft je op, je maakt een lepel en je krijgt van ons de adresgegevens van iemand aan wie je hem opstuurt. En jij krijgt zelf uiteraard een lepel van een andere maker op jouw adres bezorgd. Van wie? Dat is een verrassing! Het kan zijn dat je een lepel krijgt van een enthousiaste beginneling, maar voorgaande jaren deden er ook diverse gerenommeerde lepelmakers mee.

Ook deze keer gaat het vooral om de lol en het leren van elkaar. Hoe meer lepels er rondgaan, hoe leuker. Vorig jaar hadden we meer dan 100 deelnemers! Het maakt niet uit of je beginner, gevorderde of meestersnijder bent, iedereen mag meedoen met LepelPost!

Je kan nu eventueel aanvinken dat je jouw lepel alleen in eigen land wilt verzenden. Dit omdat het dure tijden zijn en we willen dat zoveel mogelijk mensen kunnen meedoen, ondanks de verzendkosten.

Hoe doe je mee aan LepelPost?

De inschrijving is inmiddels gesloten. Als je meedoet, krijg je uiterlijk 8 oktober via een e-mail te weten naar wie jij je lepel mag opsturen. Om te zorgen dat er geen lepelliefhebbers eindeloos bij hun brievenbus moeten wachten is de uiterlijke verzenddatum 31 oktober. En uiteraard is het helemaal leuk als je via social media wat voorpret veroorzaakt en laat zien wat je maakt, opstuurt en wat je heb gekregen. Gebruik de hashtag #lepelpost2023 en tag ons zodat we het weer verder kunnen delen!

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op!