Bestellen

Prijzen

Alle genoemde prijzen op deze website zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Bij producten zijn er geen bijkomende kosten, tenzij duidelijk vermeld. Bij workshops of cursussen staat duidelijk vermeld wat je voor het bedrag kunt verwachten, bv op het gebied van catering. Zijn daar vragen of onduidelijkheden over, dan kan je natuurlijk contact met me opnemen.

Verzendkosten en verpakking

Ik streef altijd naar zo laag mogelijke verzendkosten en zo min mogelijk verpakkingsmateriaal. Waar mogelijk recycle ik verpakkingsmateriaal om zo duurzaam mogelijk te werken. De verzendkosten zijn afhankelijk van een aantal dingen: bijvoorbeeld de grootte van een product, het aantal producten, het gewicht, het land van bestemming en de noodzakelijke hoeveelheid verpakkingsmateriaal.  De webshop berekent de verzendkosten automatisch.

Verkoop van messen en bijlen 18+

In afwachting van overheidsregelgeving lever ik bijlen en messen alleen aan personen van 18 jaar en ouder. Ben je te jong, dan kunnen alleen je ouders of voogd bestellen.  

Bestelling plaatsen

Klik je in je winkelmandje in de webshop op ‘bestelling plaatsen’, dan is de bestelling geplaatst en word je doorgeleid naar de betaalservice van je keuze. Je krijgt een bevestiging en overzicht van je bestelling via e-mail. De overeenkomst komt tot stand zodra je een expliciete bevestiging via een tweede e-mail krijgt, of doordat de producten zijn aangeboden voor verzending/levering.

Fouten

Ik doe uiteraard mijn uiterste best het aanbod in de webshop zorgvuldig samen te stellen en ervoor te zorgen dat alle gegevens volledig en juist zijn. Kennelijke fouten of verschrijvingen in beschrijvingen, prijzen en andere indicaties op de website zijn voorbehouden en elk aanbod is vrijblijvend.

Op alle bestellingen en leveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.