Retourneren

Herroepingsrecht

Voor online aankopen geldt de wettelijke bedenktijd van 14 dagen vanaf het moment dat je het product ontvangt. Nadat de retour is gemeld en geaccepteerd heb je  eveneens 14 dagen de tijd om het product retour te sturen.

Hoe kan je retourneren?

Neem contact met me op via e-mail of het contactformulier op de website en laat me weten wat je wilt retourneren (liefst inclusief het nummer van je bestelling). Je kunt daarvoor een herroepingsformulier gebruiken, maar dat is niet verplicht.

Je krijgt na jouw bericht instructies over hoe je het product terug kunt sturen. De verzendkosten van een retourzending betaal je zelf. Zodra ik de retour in goede orde heb ontvangen betaal ik het aankoopbedrag terug. Als je een hele bestelling terugstuurt, betaal ik ook de oorspronkelijke verzendkosten terug.

Wat kan je retourneren?

Voor retouren gelden de wettelijke regels. Stuur je het product ongebruikt terug in de originele, onbeschadigde verpakking, dan ontvang je het aankoopbedrag terug.

Is een product bij retourneren niet nieuw en ongebruikt meer, dan kan er sprake zijn van een waardevermindering, die niet wordt terugbetaald. Je bent alleen aansprakelijk voor een waardevermindering die het gevolg is van het gebruik, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking vast te stellen

Versproducten (zoals blanks) en producten die speciaal voor jou zijn gemaakt, zijn in principe niet retourneerbaar. Maar neem vooral  contact met me op als je bedenkingen hebt na het ontvangen van je bestelling! Schrijf je je via de webwinkel in voor een workshop of evenement op een specifieke datum, dan gelden de standaard annuleringsvoorwaarden uit mijn algemene voorwaarden.