18 september: Workshop Lepelsnijden bij Aardewerkt in Hoorn

Op 18 september ben ik te gast bij de handwerkwinkel Aardewerkt in Hoorn, Noord-Holland om een workshop lepelsnijden te geven.

workshop lepelsnijden
Workshop lepelsnijden bij Aardewerkt in Hoorn, Noord-Holland

Wat kan je verwachten tijdens een workshop lepelsnijden?

Wil jij ook ervaren hoe geweldig het is als er in je eigen handen iets duurzaams uit een ‘gewoon’ stuk hout ontstaat? Wil je leren hoe je een mooie én bruikbare houten lepel snijdt? Dan maak je met deze workshop een goed begin. We gaan lekker buiten leren over hout, het gereedschap, veilig werken én: de lepel. In een kleine groep, dus met veel persoonlijke begeleiding en alle ruimte voor jouw vragen.

Ik vertel je alles over hoe je van een stuk hout doelgericht een mooie, bruikbare lepel maakt en uiteraard ga je zelf aan de slag. Vers hout en goed gereedschap is aanwezig. Je maakt kennis met het houtsnijmes, het lepelmes en de bijl. Als je zelf al messen hebt, neem ze dan mee en dan leer ik je daarmee werken. Aan het eind van de dag ga je naar huis met een zelfgemaakte lepel! En uiteraard wordt voor koffie, thee en een heerlijke lunch gezorgd.

Meer informatie

Op zaterdag 18 september is de volgende workshop. Er zijn nog een paar plekken vrij. Jezelf opgeven kan via e-mail bij tamara@aardewerkt.nl. Vragen stellen rechtstreeks aan mij kan natuurlijk ook, ik vertel je graag meer over wat we gaan doen!

Update: Deze workshop is inmiddels voorbij. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe workshops? Kijk dan hier voor de planning voor nieuwe workshops.