Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dagworkshop Lepelsnijden in Maartensdijk | 29 juni 2024

29 juni om 09:30 t/m 16:30

€95

Ervaar zelf hoe mooi het is om iets met je handen te maken! Op 29 juni 2024 organiseer ik weer een dagworkshop Lepelsnijden. Deze keer is het in de moes- en kruidentuin op Landgoed Eyckenstein te Maartensdijk, vlakbij Utrecht.

Op het programma staat alles wat je moet weten om van een vers hout een mooie, bruikbare lepel te maken. Onderwerpen die ik behandel zijn onder andere:

  • Het hout: waar in de boom groeit je lepel, welke soorten gebruik je?
  • Veilig en efficiënt werken met bijl, mes en lepelmes
  • Aan de slag met je eigen lepel(s) maken

Daarnaast is er ruimte voor al je vragen! Uiteraard ga je naar huis met een zelfgemaakte eetlepel, de kennis om er nog meer te maken én misschien wel een heel fijne, ontspannende nieuwe hobby. Ook is er de mogelijkheid om je eigen setje gereedschap aan te schaffen.

 

 

 

Praktisch

De dag is verzorgd met koffie, thee en een maaltijdsoep. Al het eten tijdens de workshop is veganistisch. Het materiaal en gebruik van goed gereedschap zijn inbegrepen. Je kan ook werken met je eigen gereedschap, als je dat al hebt. Wil je nog meer weten over wat je tijdens een workshop kunt verwachten, kijk dan eens op deze pagina. Heb je nog vragen, neem dan vooral contact met me op!

De workshoplocatie is goed per OV-fiets bereikbaar vanaf NS-station Hollandsche Rading of NS-station Bilthoven. Wil je nog meer weten over wat je tijdens een workshop kunt verwachten, kijk dan eens op deze pagina. Heb je nog vragen, neem dan vooral contact met me op!

Inschrijven:

Gegevens

Datum:
29 juni
Tijd:
09:30 t/m 16:30
Kosten:
€95
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Landgoed Eyckenstein
Dorpsweg 264A
Maartensdijk, Utrecht Nederland

Organisator

Carolina’s Slöjd
Bekijk de site van Organisator