Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Masters of Sloyd | Bijltechniek | Harald Lamon

17-02-2022 om 20:30 t/m 22:00

Gratis

Harald Lamon van het Lepelhuis uit Brugge in België is officieel erkend als Belgische Ambachtsman. Met zijn workshops heeft hij al vele lepelsnijders opgeleid. Eén van de gereedschappen die je als lepelsnijder (of vers-houtbewerker) vaak in je handen hebt is de bijl.

Werken met de bijl

Vaak is er in de cursussen en workshops wel aandacht voor dit uiterst effectieve en gevaarlijke stuk gereedschap, maar écht efficiënt werken met de bijl is een kunst op zich. Harald vertelt ons vanavond alles over hoe je er het maximale uit haalt, hoe je jezelf dus heel veel snijwerk met het mes kan besparen en dus veel sneller mooie dingen maakt.

De voertaal van dit webinar is Nederlands / Please note this webinar will be held in Dutch!

Masters of Sloyd

Masters of Sloyd is een webinarserie waarin makers online via Zoom vertellen over hun ambacht. Masters of Sloyd is ontstaan vanuit mijn eigen belangstelling om meer te weten te komen over oude ambachten, de mensen die ze nu nog beoefenen en de behoefte om die kennis te verspreiden in de moderne wereld. Omdat ik geloof dat deze oorspronkelijke ambachten de hedendaagse mens en de natuur weer wat dichter bij elkaar kunnen brengen.

Deelnemen

De sprekers doen dit belangenloos en deelnemen is gratis. Wil je meedoen, schrijf je dan hieronder in!

Klik hier voor het complete programma van Masters of Sloyd!

Gegevens

Datum:
17-02-2022
Tijd:
20:30 t/m 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Webinar via Zoom. Taal: Nederlands.

Organisator

Carolina’s Slöjd
Bekijk de site van Organisator