Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Kanofestival

10-09-2022 om 10:00 t/m 11-09-2022 om 17:00

Op zaterdag 10 september en zondag 11 september wordt het jaarlijkse open kano festival weer gehouden. Dat is dé jaarlijkse ontmoeting die helemaal in het teken staat van het varen met de open (Canadese) kano. Ik kom daar al jaren met veel plezier en als je houdt van kanovaren of daar mee wilt kennismaken kan ik je dit evenement van harte aanbevelen!

Mijn lepelsnijhobby is ooit begonnen bij de vele kampvuurtjes tijdens kanotrektochten. Daarom leek het me leuk om dit jaar ook tijdens het open kanofestival die twee liefhebberijen te combineren. Dat doe ik in een workshop die ik op zaterdag eenmalig geef: het maken van een kook/roerspatel in de vorm van een kanopeddel! Je leert daarbij veel over het mes, het hout en het snijden. En misschien inspireert het je wel om ooit een echte houtenpeddel te maken (ook heel leuk!).

Er is helaas maar één workshopronde voor een beperkt aantal deelnemers beschikbaar, want ik wil zelf ook heel graag peddelen,!!!

Deelname is alleen mogelijk voor geregistreerde deelnemers aan het festival. Meer informatie over het open kanofestival vind je op: www.openkanofestival.nl.

Gegevens

Begin:
10-09-2022 om 10:00
Einde:
11-09-2022 om 17:00
Evenement Categorie:
Site:
http://www.openkanofestival.nl/

Locatie

Open Kanofestival
Hoogeweg 27
Ossenzijl, Nederland
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Carolina’s Slöjd
Bekijk de site van Organisator