Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Waldorf Festival 2023 Driebergen

10-06-2023 om 10:00 t/m 17:00

Op zaterdag 10 juni ben ik op het Waldorf Festival op de vrijeschool de Vuurvogel in Driebergen. Net als vorig jaar sta ik daar weer op het ‘houtplein’. Ik geef korte demonstraties lepelsnijden en ik beantwoord vragen over houtbewerking. Ook is er de gelegenheid om gereedschap uit te proberen en aan te schaffen.

Workshops

Gedurende de dag geef ik twee korte workshops waarin je kennis kunt maken met het werken met vers hout en een aantal houtsnijtechieken. We gaan iets maken dat je veel in Zweden ziet: een botermesje. Leuk om om je boterham mee te besmeren of voor de tapas te gebruiken. De deelnemers leren een aantal basistechnieken voor het werken met de houtsnijbijl, het houtsnijmes en de zaag. De workshop duurt ongeveer anderhalf uur en na afloop hebben ze een mesje dat ze kunnen meenemen en gebruiken.

Aanvangstijden workshops

De workshops zijn inmiddels volgeboekt, maar je bent van harte welkom om even een kijkje te komen nemen!

11:00 uur – Botermesje snijden uit vers hout (volgeboekt)

14:00 uur – Botermesje snijden uit vers hout (volgeboekt)

Producten

Tijdens het festival vind je op mijn verkooptafel ook diverse houtsnijgereedschappen en boeken die je kunt uitproberen en aanschaffen. Heb je al gereedschap, dan geef ik je ook graag advies over het gebruik, onderhoud en het slijpen.

Hieronder vind je een greep uit de producten die ik meeneem naar het festival. De aantallen zijn beperkt, dus wil je dat ik alvast iets voor je apart leg, stuur me dan een berichtje!

Gegevens

Datum:
10-06-2023
Tijd:
10:00 t/m 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Vrijeschool De Vuurvogel
Faunalaan 250
Driebergen, Nederland

Organisator

Waldorf Inspiration
Bekijk de site van Organisator