Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Waldorf Festival 2023 Driebergen

10 juni om 10:00 t/m 17:00

Op zaterdag 10 juni ben ik het Waldorf Festival op de vrijeschool de Vuurvogel in Driebergen. Net als vorig jaar sta ik daar weer op het ‘houtplein’. Ik geef korte demonstraties lepelsnijden en ik beantwoord vragen over houtbewerking. Ook is er de gelegenheid om gereedschap uit te proberen en aan te schaffen.

Workshops

Gedurende de dag geef ik twee korte workshops waarin je kennis kunt maken met het werken met vers hout en een aantal houtsnijtechieken. We gaan iets maken dat je veel in Zweden ziet: een botermesje. Leuk om om je boterham mee te besmeren of voor de tapas te gebruiken. Je leert een aantal basistechnieken voor het werken met de houtsnijbijl, het houtsnijmes en de zaag. De workshop duurt ongeveer anderhalf uur en na afloop heb je een mesje dat je kunt meenemen en gebruiken.

Aanvangstijden workshops

11:00 uur – Botermesje snijden uit vers hout (max 10 personen)

14:00 uur – Botermesje snijden uit vers hout (max 10 personen)

Aanmelden

Je kan je aanmelden via de organisatie van het Waldorf-festival. De kaartverkoop start woensdagochtend 1 maart. Voor 8 euro kun je een plekje reserveren voor de workshop. Reserveren kan hier via de organisatie van het festival.

Producten

Hieronder vind je een greep uit de producten die ik meeneem naar het festival en die je daar ter plekke kunt aanschaffen. De aantallen zijn beperkt, dus wil je dat ik alvast iets voor je apart leg, stuur me dan een berichtje!

Gegevens

Datum:
10 juni
Tijd:
10:00 t/m 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Vrijeschool De Vuurvogel
Faunalaan 250
Driebergen, Nederland

Organisator

Waldorf Inspiration
Bekijk de site van Organisator