Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop Lepelsnijden Hoorn | 19 oktober 2024

19 oktober om 08:00 t/m 17:00

€95

Aardewerkt in Hoorn organiseert op zaterdag 19 oktober 2024 een geheel verzorgde workshop Lepelsnijden met mij als docent.

Deze dag is op hun prachtige erf in in Hoogwoud. We gaan fijn met elkaar buiten aan de slag met onze handen, een bijl, messen en hout. Ik leer je alles wat je moet weten om een vers stuk hout te veranderen in jouw zelfgemaakte lepel. Afhankelijk van het weer werken we buiten of binnen in de verwarmde kas.

Op het programma staat alles wat je moet weten om van een vers hout een mooie, bruikbare lepel te maken. Onderwerpen die ik behandel zijn onder andere:

  • Het hout: waar in de boom groeit je lepel, welke soorten gebruik je?
  • Veilig en efficiënt werken met bijl, mes en lepelmes
  • Aan de slag met je eigen lepel(s) maken

Daarnaast is er ruimte voor al je vragen! Uiteraard ga je naar huis met een zelfgemaakte eetlepel, de kennis om er nog meer te maken én misschien wel een heel fijne, ontspannende nieuwe hobby. Ook is er de mogelijkheid om je eigen setje gereedschap aan te schaffen.

 

Praktisch

We werken met een kleine groep deelnemers, zodat iedereen goed begeleid aan de slag kan. De dag is verzorgd met koffie, thee en een maaltijdsoep. Voel je vrij om je eigen broodjes mee te nemen als je extra trek hebt. Al het eten tijdens de workshop is veganistisch. We werken in de met houtkachel verwarmde Oranjerie. Het materiaal en gebruik van goed gereedschap zijn inbegrepen. Je kan ook werken met je eigen gereedschap, als je dat al hebt. Wil je nog meer weten over wat je tijdens een workshop kunt verwachten, kijk dan eens op deze pagina. Heb je nog vragen, neem dan vooral contact met me op!

Inschrijven:

Gegevens

Datum:
19 oktober
Tijd:
08:00 t/m 17:00
Kosten:
€95
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Buitenerf Aardewerkt
Hoorn, Noord-Holland

Organisator

Ambachtswinkel Aardewerkt
E-mail
info@aardewerkt.nl
Bekijk de site van Organisator