Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dagworkshop Lepelsnijden in Maartensdijk | 14 januari

14-01-2023 om 09:30 t/m 16:00

Let op: deze workshop is volgeboekt. Kijk op de workshoppagina voor andere beschikbare data.

Ervaar zelf hoe mooi het is om iets met je handen te maken! Op 14 januari 2023 organiseer ik weer een dagworkshop Lepelsnijden. Deze keer is het binnen bij de houtkachel in de Oranjerie van de moes- en kruidentuin op Landgoed Eyckenstein te Maartensdijk, vlakbij Utrecht.

Op het programma staat alles wat je moet weten om van een vers hout een mooie, bruikbare lepel te maken. Onderwerpen die ik behandel zijn onder andere:

  • Het hout: waar in de boom groeit je lepel, welke soorten gebruik je?
  • Veilig en efficiënt werken met bijl, mes en lepelmes
  • Aan de slag met je eigen lepel(s) maken

Daarnaast is er ruimte voor al je vragen! Uiteraard ga je naar huis met een zelfgemaakte eetlepel, de kennis om er nog meer te maken én misschien wel een heel fijne, ontspannende nieuwe hobby. Ook is er de mogelijkheid om je eigen setje gereedschap aan te schaffen.

    

Praktisch

We werken met een kleine groep deelnemers, zodat iedereen goed begeleid aan de slag kan. De workshop is binnen in de Oranjerie, die wordt verwarmd met een houtkachel. De dag is verzorgd met koffie, thee en een maaltijdsoep rond lunchtijd. Wil je nog meer weten over wat je tijdens een workshop kunt verwachten, kijk dan eens op deze pagina. Heb je nog vragen, neem dan vooral contact met me op!

Inschrijven

Deze workshop is volgeboekt, dus inschrijven is niet meer mogelijk. Kijk op de workshoppagina voor andere beschikbare data.

 

Gegevens

Datum:
14-01-2023
Tijd:
09:30 t/m 16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Landgoed Eyckenstein
Dorpsweg 264A
Maartensdijk, Utrecht Nederland

Organisator

Carolina’s Slöjd
Bekijk de site van Organisator