Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Masters of Sloyd | Krimppotten | Lieuwe Jongsma

27-01-2022 om 20:30 t/m 22:00

Gratis

De vorige serie Masters of Sloyd heeft velen geinsprireerd tot het maken van hun eerste krimppotje. Lieuwe Jongsma geeft daar vanavond een nieuwe draai aan.

Krimppotten

Het idee van een krimppotje is simpel: je holt een nat stammetje uit, klemt daar een droge bodem in, laat het drogen, dus krimpen en je hebt een potje. Was het maar zo simpel, want er valt veel te weten om het er goed, barstloos en waterdicht vanaf te brengen. En nu doet de internationaal bekende craftsdocent Lieuwe Jongsma er nog een schepje bovenop door geen ronde potjes te maken, maar vierkante. Wil je daar meer over weten? Volg dan dit webinar!

De voertaal van dit webinar is Nederlands / Please note this webinar will be held in Dutch!

Masters of Sloyd

Masters of Sloyd is een webinarserie waarin makers online via Zoom vertellen over hun ambacht. Masters of Sloyd is ontstaan vanuit mijn eigen belangstelling om meer te weten te komen over oude ambachten, de mensen die ze nu nog beoefenen en de behoefte om die kennis te verspreiden in de moderne wereld. Omdat ik geloof dat deze oorspronkelijke ambachten de hedendaagse mens en de natuur weer wat dichter bij elkaar kunnen brengen.

Deelnemen

De sprekers doen dit belangenloos en deelnemen is gratis. Per webinar is er om technische redenen een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wil je meedoen, schrijf je dan hieronder in!

Klik hier voor het complete programma van Masters of Sloyd!

Gegevens

Datum:
27-01-2022
Tijd:
20:30 t/m 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Webinar via Zoom. Taal: Nederlands.

Organisator

Carolina’s Slöjd
Bekijk de site van Organisator