Ruil een lepel via LepelPost 2022!!

Snijd je lepels, hou je van een uitdaging én wil je graag leren van andere lepelsnijders? LepelPost is de grootste Lepelruil van Nederland en Vlaanderen! Dit jaar organiseren we LepelPost voor de 3e keer, dus het is nu officieel een traditie.

Illustratie: Nico de Wispelaere

Hoe het werkt: maak een lepel, krijg een lepel

Het werkt nog altijd hetzelfde: je geeft je op, je maakt een lepel en je krijgt van ons de adresgegevens van iemand aan wie je hem opstuurt. En jij krijgt uiteraard een lepel van een andere maker op jouw adres bezorgd. Van wie? Dat is een verrassing!

Ook deze keer gaat om om de lol en het leren van elkaar. Hoe meer lepels er rondgaan, hoe leuker. Het maakt niet uit of je beginner, gevorderde of meestersnijder bent, iedereen mag meedoen met LepelPost!

Ten opzichte van vorig jaar is er één ding veranderd. Je kan nu eventueel aanvinken dat je jouw lepel alleen in eigen land wilt verzenden. Dit omdat het dure tijden zijn en we willen dat zoveel mogelijk mensen kunnen meedoen, ondanks de portokosten.

Hoe doe je mee aan LepelPost?

Inschrijven kan tot en met 9 oktober 2022. Daarna maken we de verdeling en krijg je via de mail te weten naar wie jij je lepel mag opsturen. Om te zorgen dat er geen lepelliefhebbers eindeloos bij hun brievenbus moeten wachten doe je dat liefst uiterlijk 13 november. En uiteraard is het helemaal leuk als je via je social media wat voorpret veroorzaakt en laat zien wat je maakt, opstuurt en wat je heb gekregen. Gebruik de hashtag #lepelpost en tag ons zodat we ze weer verder kunnen delen!

Aanmelding gesloten

De inschrijving is inmiddels gesloten en iedereen is geïnformeerd over wie zijn/haar ruilmaatje is. Heb je je opgegeven en geen mail ontvangen? Neem dan even contact op! Veel snijplezier!!

Groetjes!

Sandra ‘Houtkunstenares’ Witteman (@sandrawitteman)

Carolina ‘Slöjd’ Smoorenburg (@carolinas_slojd)