Ruil een lepel via LepelPost!

Vorig jaar hebben we tijdens de lockdown de eerste grote Nederlandse Lepelruil georganiseerd onder de naam SpoonSwapNL. Het was superleuk en een groot succes, want maar liefst 33(!!!) zelfgemaakte lepels vonden hun weg naar een nieuw thuis. Veel deelnemers vroegen toen al om een deel twee, dus nu de avonden gaan lengen is de lepelruil weer terug! Dit jaar met een echte Nederlandse naam: LepelPost. En op veler verzoek van onze zuiderburen heffen we de lockdown nu op en kan het hele Nederlands/Vlaamse taalgebied deze keer meedoen!

Ruil een lepel via LepelPost!

Hoe het werkt: maak een lepel, krijg een lepel

Het werkt nog altijd hetzelfde: je geeft je op, je maakt een lepel en je krijgt van ons de adresgegevens van iemand aan wie je hem opstuurt. En jij krijgt uiteraard een lepel van een andere maker op jouw adres bezorgd. Van wie? Dat is een verrassing!

Ook deze keer gaat om om de lol en het leren van elkaar. Hoe meer lepels er rondgaan, hoe leuker. Het maakt niet uit of je beginner, gevorderde of meestersnijder bent, iedereen mag meedoen met LepelPost!

Hoe doe je mee aan LepelPost?

Inschrijven kan tot en met 30 september. Daarna maken we de verdeling en krijg je via de mail te weten naar wie jij je lepel mag opsturen. Om te zorgen dat er geen lepelliefhebbers eindeloos bij hun brievenbus moeten wachten doe je dat liefst uiterlijk 22 oktober. En uiteraard is het helemaal leuk als je via je social media wat voorpret veroorzaakt en laat zien wat je maakt, opstuurt en wat je heb gekregen. Gebruik de hashtag #lepelpost en tag ons zodat we ze weer verder kunnen delen!

Om de administratie voor ons een beetje overzichtelijk te houden vragen we je om je hieronder aan te melden, zodat we alle benodigde gegevens compleet hebben. En wil je weten van hoe het de vorige keer was, lees dan hier het verslag! Heb je na het lezen nog vragen? Neem dan contact met ons op en we gaan ook jou overtuigen om mee te doen!

Groetjes,

Sandra ‘Lepelclub’ Witteman (@sandrawitteman)

Carolina ‘Slöjd’ Smoorenburg (@carolinas_slojd)

Aanmelden voor LepelPost

Inmiddels is de uiterste inschrijfdatum voor Lepelpost voorbij en zijn alle lepels geruild. Je kan een eindverslag lezen in deze blog. Wil je contact met ons voor vragen, verzoekjes ed, gebruik dan onderstaand formulier!